Orust

Kör på lite reprisbilder, men jag ska till Orust (där bilderna ovan är tagna) imorgon. Dock kommer jag inte kunna blogga därifrån (vilket jag ändå inte gjort de senaste dagarna, hehe). Det skulle vara jättesnällt om ni ville komma med förslag om vad ni kunde blogga när jag kommer tillbaka;
 
Någon kanske vill se före/efter redigering eller kanske hur gör den här "menyn" som följer med när man scrollar ner? Ja, ge förslag så ska jag blogga om det när jag kommer hem igen. Massa kramar! 

Amazon Village

Bilder från Brasilien

Tips: Använd klonstämpeln för att ta bort störiga motiv

Genom att använda sig utav klonstämpeln kan man ta bort eller flytta på motiv som stör bilden. Bilden ovan är ett (slarvigt) exempel.
Det man gör är att klicka på klonstämpeln (). Sedan letar man upp vad det är man vill klona och var man vill klona från. När man hittat stället man vill klona från så håller man inne Alt samtidigt som man klickar. Nu är det bara att måla fram hur man vill ha det! :) Enkelt!

Pellebus och jag

Arkivbilder

13:05


Nu (typ sådär flera veckor efter alla andra) har jag "fått" nya Blogg.se. Har inte hunnit testa det så himla mycket, men jag saknar redan gamla designen. Jag får väl ta och vänja mig ändå, haha.

Just nu är Hanna här. Vi busar med Pelle. Hon är så söt när hon försöker bita i Hannas fötter. Vi hörs! :)

Tvspelsweb

Wiho, idag kom filtret jag vann hos Denise. Det är ett halvtonat gråfilter 67mm som passar till mitt Nikkor 18-105mm f/3,5-5,6. Av det lilla jag har hunnit testa, verkar det grymt. Men får försöka ta lite fler och bättre bilder imorgon.
Tack Denise och tack Tvspelsweb!

Skolavslutning

På bilderna: frida, alexandra, malin, emelie, jag (och emelie igen). Ni får säga till om jag ska ta bort någon bild.
Bilderna är från skolavslutningen. Hade med mig kameran men tog inte så många bilder. Eftersom vi är en fotbollsskola så hade vi avslutningen i ett "VIP-hus" vid vår idrottsplats. Det är roligt att det är annorlunda :)

Turn up the love

Om ni undrar över den dåliga bloggningen så ska jag nu förklara varför den har varit som den var. Ni som har mig på instagram (heter Stellaea där) vet antagligen redan. Det är såhär att skärmen till min dator där jag har alla bilder har lossnat, gått av. Så varje gång jag går in på den datorn är jag tvungen att ha två tre kuddar under för att hålla upp skärmen, vilket är lite bökigt.

Nu gjorde jag iallafall så att jag laddade upp några bilder (från den trasiga datorn) till arkivet så att jag kan skriva inlägg från den här, min skoldata. Det funkar det med :) Nu ska jag trotsa regnet och följa med lillebror på fotbollsträning.
Vi hörs senare!

New in

TRYCK F5 vad tycks? bättre/sämre? själv är jag nöjd :)

Bildlöst

Den nya designen är klar! Ska bara ta en dusch, sedan kommer jag att lägga ut den här.
Bloggningen ska också bli mycket bättre nu under lovet. Låter bra va? :)

La la love

Sista seriematchen spelad. Vinst med 5-1 :) För tillfället ligger vi etta i serien, men om tvåan vinner båda sina matcher som de har kvar så kommer vi tvåa. I alla fall så tycker jag att vi är grymma! :)

Imorgon så har vi städdag på skolan, på tisdag har vi fotbollsturnering och på onsdag klassens dag (typ kolla på film el. bada beroende på vädret). På torsdag klockan 11 så har jag lov, whufhihjgiorfgiioioioioio <- glädjeskrik i skrift?
förresten, fina pelle (aka Pärla) får stå för bilderna!

Nature


Don't wake me up

Så söööt! Ska försöka göra lite mer blandade inlägg så att det inte bara är kattbilder hela tiden... ...men en hel del! ;)
7 juni idag. Mindre än en månad till min födelsedag. Sjukt vad tiden går snabbt! Om exakt en vecka får jag sommarlov, gaaah längtar!!


Pärla

Här är hon, fina lilla Pärla.

We are young

Imorgon så får lillasyster sin kattunge. Dock inte katten på bilden utan en kattunge av rasen ragdoll. Tror att ni kommer få se många kattbilder en tid framåt, hehe.

Edit:Förresten så håller jag även på att pilla lite med en ny bloggdesign. Denna gång så ska jag fixa min hemsida på weebly i samma färger. Ni kommer få se med tiden /S

Juni

Somriga bilder från Gotland! ↑

Glädje

Ikväll sitter jag hemma i tvsoffan och kollar på Lets Dance-finalen. Har massor med godis framdukat på bordet, så himla gott. Dessutom vann jag Denises fototävling med mitt bidrag som ni hittar här. Tack! Nu mår jag bra, riktigt bra! :) Kramar till er

© Stella Erin Andrea 2012